40-års jubilæumsudgave af Ducato til skarpe priser

Kassevogne til hurtig levering

I år er det 40 år siden, at den første Ducato rullede ud fra fabrikken. Siden da er den blevet det foretrukne køretøj for en lang række håndværkere og logistikvirksomheder. Faktisk i en sådan grad at den var det mest solgte erhvervskøretøj i Europa i 2020.

Vi fejrer de 40 år med den særlige jubilæumsudgave Ducato 40 Years Edition. Den kommer som L2H1 og som L2H2 med enten 140 eller 160 hk – og den kan fås med både manuelt gear eller det komfortable og effektive 9-trins automatgear. Desuden kommer den også som L2H2 med 180 hk og automatgear.

Alle varianter af Ducato 40 Years Edition er udstyret med bl.a. Apple Carplay, læderrat, automatisk klimaanlæg, bakkamera og fartpilot. Derudover får du selvfølgelig også de klassiske fordele ved Ducato med i købet nemlig høj driftssikkerhed, lave driftsomkostninger, god ergonomi og masser af praktisk værdi.

Der er altså rigelig med fordele og udstyr, men prisen for Ducato 40 Years Edition starter alligevel ved blot 199.990 kr. ex. moms for L2H1 med 140 hk og manuelt gear. Kig ind hos ERA BILER, og få mere at vide om jubilæumsudgaven af Europas mest populære varevogn.

Brændstoføkonomi ved blandet kørsel 11,1-9,6 km/l. CO2-emission 235-274 g/km. Bilen er vist med ekstraudstyr. Gælder så længe lager haves.

Beregn byttepris

Se mere om bilen

Bliv ringet op

Skriv til os

Bestil prøvetur

Se prisliste