Jeep® Grand Cherokee 4xe Plug-in Hybrid 2022

FRIHEDEN HAR FÅET EN NY FORM: GÅ PÅ OPDAGELSE

Endelig gør Jeep® Grand Cherokee comeback i Danmark! den nye hårdføre Plug-in Offroad SUV. Det sidste skud på stammen indenfor Cherokee modelserien, hvor offroad, rummelighed og trækevne altid har været grundstenene. Vi glæder os meget til at byde velkommen hjem til den velkendte amerikaner, som nu følger sine hybride søskende. 

EVNEN TIL AT SÆTTE NYE STANDARDER

Designet til at takle alt slags terræn, både den urbane jungle såvel som de mudrede skovstier. Den nye  Jeep® Grand Cherokee sætter nye standarder indenfor køreglæde og kapabilitet.

KLAR TIL ALLE UDFORDRINGER

Selec-Terrain®  Traction Management System* giver dig muligheden for at håndtere enhver udfordring, både i dagligdagen såvel som i fritiden. På vejen eller offroad? Vælg mellem 4 forskellige køreprofiler, alt efter hvor du er. 

QUADRA-LIFT® AFFJEDRING

Den nye Cherokee, kommer med elektronisk semi-aktiv dæmpning.* En funktion der sænker bilen automatisk når du køre ved højere hastigheder, for at forbedre bilens aerodynamik. Ved Trailhawk® modellen kan du hæve bilen op til 28,7 centimeter, i hårdt terræn eller sne. 

NY SWAY BAR*

Denne feature hjælper dig med at navigere udfordrende terræn, som svære bakker eller skrænter. 

HYBRID TRÆKKRAFT PÅ OMKRING 2700KG

Den nye hybrid udgave af Jeep Grand Cherokee forventes at have trækkraft på omkring 2700kg**

* Stadig usikkert om dette udstyr tilbydes i Danmark. Kan være standardudstyr på udvalgte modeller. 
**Dette er kun et estimat. Vi forventer at kunne oplyse et faktuelt tal, tættere på bilens lancering i Danmark. 

Jeep® GRAND CHEROKEE GALLERI

1/1

NY ACTIVE DRIVING ASSIST*

Det ser også ud som om, at den nye Jeep® Grand Cherokee kommer med en aktiv vognbane assistent. Denne feature hjælper dig med at holde din vognbane og holde afstand til bilen foran dig. 

NY HANDS-FREE ACTIVE DRIVING ASSIST*

Den nye Jeep® Grand Cherokee lader til også at komme med "Free Active Driving Assist", en form for semi-autopilot.  Der er stadig ikke meget information på dette, men den skulle virke på udvalgte motorveje. * Der kan også være en længere ventetid, før denne feature bliver aktuel.**

*Det er ikke bekræftet om denne feature bliver tilgængelig i den danske version, og hvordan den endelige funktionalitet ser ud.  

**Det forventes at denne feature ikke er aktiv fra bilens lancering i Danmark, men at den bliver aktiveret på senere tidspunkt. 

KØREPROFILER

Bilen kommer med 3 køreprofiler: Hybrid, Electric og eSave. 

HYBRID MODE

Her får du det bedste fra begge verdener, Hybrid Mode kombinere den traditionelle benzinmotor, med den elektriske motor. Derved for du adgang til bilens fulde kraft.

ELECTRIC MODE

Når du køre i Electric Mode, køre du nul-emissions kørsel med hurtig et hurtigt moment, når du trykker på speederen. 

ESAVE MODE

Ved eSave Mode spare du på energien. Her bruger du hovedsageligt benzinmotoren, og sparer på batteriet til senere brug.

HAR DU BRUG FOR MERE INFORMATION?

VI vil komme med løbende opdateringer på den nye Jeep® Grand Cherokee 4xe 2022. Har du brug for mere information, er du velkommen til at kontakte os. Lyst til at se mere Jeep®? Se vores aktuelle kampagner via nedenstående link.  

Af Simon van der Stelt, simon.stelt@detdigitalebilhus.dk

Der tages forbehold for trykfejl, tastefejl og løbende ændringer i artiklen.