Det Digitale Bilhus - 23 bilhuse på Sjælland, Fyn & Jylland

Bilhuse på Sjælland

Toyota forhandler
Toyota værksted

Toyota og Fiat Professional forhandler
Toyota, Fiat og Iveco værksted

Toyota forhandler
Toyota værksted

Toyota og Fiat Professional forhandler
Toyota og Fiat værksted

Toyota forhandler
Toyota, Fiat, Alfa Romeo, Jeep og Iveco værksted

Toyota forhandler
Toyota værksted

Fiat, Alfa Romeo, Jeep, Fiat Professional og Iveco forhandler

Bilhuse på Fyn

Bilhuse i Jylland

Nye biler, stort udvalg

Af nye biler er der et stort udvalg af nye Toyotaer indenfor rækkevidde, alle husene med undtagelse af bilhuset på Sigrunsvej i Hillerød er autoriserede Toyota forhandlere, det er derfor nemt at finde din nye Toyota uden at køre langt. Med Fiat er vi repræsenteret i Hillerød og Kolding, og Alfa Romeo, Jeep og Iveco i Hillerød.

Brugte biler lige indenfor rækkevidde

Tilsammen har bilhusene altid et kæmpe stort udvalg af brugte biler på lager af alle bilmærker, hovedsageligt vil du dog finde det største udvalg af Toyota, Fiat, Alfa Romeo, Jeep, Fiat Professional og Iveco. Der er et stort udvalg af lettere brugte demo biler.

Reparation eller service af bil - værksted tæt på dig. 

Uanset om din bil skal til service eller om din bil er brudt sammen, så find nemt et værksted i nærheden af dig. Alle værksteder er autoriserede Toyota værksteder, men servicerer og reparerer alle mærker og modeller. Alle værksteder overholder servicebetingelserne beskrevet fra producenten, uanset mærke. Derfor er din bil altid i trygge hænder hos en af vores teknikere. Har du brug for skadesarbejde, udretning af buler, vedligeholdelse eller større reparation af din bil? Så kan vores professionelle pladesmede og teknikere ordne det.