Nye biler

Alt du skal vide om din næste nye bil fra Toyota, Fiat, Alfa Romeo, Jeep, Mitsubishi, eller din næste varebil fra Toyota, Fiat Professional eller Iveco. 

Mange mærker giver mange muligheder. Vi giver dig et godt overblik over de mange forskellige biler på markedet, og hvilken bil der passer lige præcis til dig. Vores model sider giver dig al den information og viden du skal bruge til, at træffe den helt rigtige beslutning for dig. 

Se tidligere eller udgåede modeller
Biler til et ethvert behov

Om du skal bruge en praktisk familiebil, en smart bybil eller en rummelig varevogn, så har Toyota, Fiat, Mitsubishi, Jeep, Alfa Romeo eller Iveco lige den bil du står og mangler. Alle mærkerne har et bredt udvalg indenfor person-, firma- og varebiler. Sammenlign flere forskellige mærker og biler, få et hurtigt overblik over priser og udstyr, så du kan tage den helt rigtige beslutning der passer til dig og dine behov.  

Er du ude efter højt sikkerhedsniveau og hybrid? Så anbefaler vi klart Toyota, som har været førende indenfor hybrid siden 1997 hvor deres første hybridbil Toyota Prius kom på markedet. Toyota har specialudviklet Toyota Safety Sense, som er en af verdens førende sikkerhedsteknologier. På mange af deres nye modeller kommer Safety Sense som standard. Mitsubishi har også et stort udvalg af hybridbiler, og de har været utrolig gode til, at bygge rumlige crossovers der har god plads, og med en god indstigningshøjde. Fiat og Alfa Romeo er bestemt de biler du skal gå efter, hvis du er ude efter sans for mode og design. Italiensk kvalitet og håndværk er kerneelementer i deres mærker. Fiat har en historie for deres gode kvalitet i deres mindre motorer og mindre biler, bare for at nævne et par stykke, Fiat Punto, Panda og Fiat 500 har altid været utroligt elsket af danskerne, som pålidelige biler! Alfa Romeo har derimod brugt flere år på, at udvikle deres motorer og platforme i deres biler, for at skabe en sensation af en køreoplevelse. Deres biler Giulietta, Giulia og Stelvio er indbegrebet af køreglæde, og det er ikke til at slå fejl af - og med de nyeste modeller, er det nu også muligt at lade bilen køre selv. Jeep vil tage dig med ud på marken og over højene, for ikke en udfordring er stor nok. Det amerikanske mærke, bruger utrolig meget tid og teknologi på at udvikle nogle af de mest hårdnakkede biler i branchen. Faktisk har Jeep så stærkt et brand, at mange fortsat referere til off-road biler som Jeeps, selvom bilerne ikke er produceret af Jeep. Det er ikke til at tage fejl af, hvis man skal off-road og have hestekræfter, så skal man have en ægte Jeep. 

Både Toyota, Fiat og Iveco har et bredt udvalg af vans og varevogne der kan tilpasses ethvert behov. Opbyg eller udbyg din næste varevogn med et utal af muligheder. Både Fiat og Toyota har utroligt pålidelige og stærke varevogne, som kan klare et utal af muligheder. Hvis du virkelig skal lege med de tunge drenge i klassen, så vælg en Iveco. Iveco har lang historie med lastbiler, mellemtunge lastbiler og varevogne. Derfor har de også en godt ben indenfor i lastbilbranchen, og den viden har de brugt til at udvikle nogle utroligt stærke og effektive varevogne. 

Denne side benytter cookies for at forbedre brugeroplevelsen. Læs mere her.

OK