Alt om Toyota AYGO

AYGO er en mikrobil. På trods af størrelsen er den yderst rummelig og praktisk, den er billig i driftsomkostninger og vedligeholdelse

Toyota AYGO er en yderst praktisk mikrobil, på trods af dens lille størrelse er der mulighed for både 3- og 5-dørs, og med plads til fire personer. Bagsæderne i de nyeste versioner af AYGO kommer som standard med isofix, så der er plads til op til to barnestole. Bagagerummet er dybt fungere fint til to store nettoposer, hvilket er favorabelt for dem der handler stort ind, men man skal tilkøbe splitbagsæde, for at have plads til større eller længere genstande.  

Motoren i AYGO er en lille men kraftig, og yderst brændstofeffektiv - hvilket også giver en lav grøn ejerafgift.

Fordele og ulemper

Fordele:

  • Billig grøn ejerafgift 
  • God brændstoføkonomi
  • Rummelig kabine, på trods af størrelse
  • Billig i vedligehold, service og reparationer
  • Kan fås med automatgear, kaldet x-shift

Ulemper:

  • Fås endnu ikke som Hybrid, på trods af Toyotas omfattende hybridprogram
  • Kan ikke fås med anhængertræk

AYGO er en smart og agil bil, perfekt til pendlerlivet

1/1

AYGO facelift og modelskift

AYGO har i været på det danske marked i mange år, og Toyota har bestemt sørget for, at AYGO altid har været opdateret i design, stil og sikkerhed. 

AYGO er designet i samarbejde med PSA koncernen, og derfor ligner Citröen C1 og Peugeot 107 utroligt meget Toyotas AYGO. Det er primært Toyotas produktionsdele og mekanik som ligger i alle tre modeller, og det har ført nogle særdeles gode fordele med sig. Reservedele til AYGO er f.eks. yderst billige, grundet dette samarbejde. 

Læs om: AYGO 2005 - 2014 | AYGO 2014 - 2018 | AYGO 2018 - 

AYGO 2018 -

AYGO 2014 - 2018

AYGO 2005 - 2014

1/1

Toyota AYGO Service, reparation og udstyrspriser

AYGO er en yderst pålidelig mikrobil, men det ændre ikke på, at man har brug for et værksted når der skal laves service og diverse reparationer. For at få AYGO til at være en trofast ven i mange år, skal den have det regelmæssige serviceeftersyn ved hver 15.000 km eller ved hvert år.

Mange tidligere AYGO modeller holder i mange år, ved regelmæssigt vedligehold, det er bl.a. derfor vi oftest ser 2005 - 2014 modellen køre rundt på landevejen.

Få tjekket op på hvad et stort og lille service koster, en reparation eller hvis du ønsker priser på ekstraudstyr som f.eks. hjul og dæk til din AYGO, ved at tage kontakt til et bilhus nær dig. Vi har samlet 23 Toyota forhandlere i oversigten lige her.  

Få tilbud og priser
hos et værksted nær dig. 

Ny Toyota

Skriv til et Bilhus

Bliv ringet op af et Bilhus

Find dit bilhus