Rundt om Toyota RAV4

RAV4 er en stor SUV som fås med firehjulstræk og Hybridteknologi

RAV4 er en stor praktisk SUV, som både fås som personbil og van. Den er yderst rummelig grundet sin SUV form, også kan den fås med og uden firehjulstræk, og som Hybrid. Den fås i 5 dørs udgave, med plads til 5 personer. Der er fantastisk plads for alle passagere, og i bagagerummet kan der være både hundebur, barnevogne og hvad man nu ellers skulle transportere af store ting. RAV4 er utrolig sikker og har Toyota Safety Sense

Ny Toyota

Skriv til et Bilhus

Bliv ringet op af et Bilhus

Find dit bilhus

Toyota RAV4 tidslinje

Her kan du se en oversigt over Toyota RAV4 igennem tiden.

Toyota RAV4
Første generation
XA10

Toyota RAV4
Anden generation
XA20

Toyota RAV4
Tredje generation
XA30

Toyota RAV4 er en SUV med stil, sikkerhed og kapacitet

Første generation (XA10) 

Den første generation af Toyota RAV4 blev bygget på en blandingsplatform, som delte elementer fra Carina og Corolla. Den blev lanceret i 1994, og var tilgængelig som både en 3- og fem dørs version. Bilen kunne fås med 2 forskellige benzinmotorer, manuel & automatgear og både for- og firehjulstræk.  

Der blev også lavet en speciel 100% elektrisk udgave, men den blev kun tilbudt i 7 måneder i 2002. 

Anden generation (XA20) 

En af de mest velkendte versioner af Toyota RAV4, blev lanceret tilbage i 2000, nemlig den anden generation. Bilen kunne fås som både 3- og fem dørs versioner og med både benzin og diesel motorer. Denne variant kunne også fås med en masse teknologiske detaljer, som var nytænkende i perioden. Her er der tale om bl.a. ABS, ESC, Air conditioning og keyless entry. 

Den anden generation af Toyota RAV4, var også en meget populær model på det danske marked, da bilens brugsegenskaber gjorde den til en god erhvervsbil og også kunne bruges privat, til dem der havde behov for at køre i terræn. 

Tredje generation (XA30)  

Den tredje generation af RAV4 blev offentliggjordt i 2005 på Frankfurt Motor Show, og kom med elektronisk servo-styring. Det var også den første version, som blev tilbudt uden reservehjulet i Asien og Europa. Ydermere bød den Tredje generation af Toyota RAV4, b.la. på satellit navigation, bakkamera, keyless entry og push-to-start. 

Fjerde generation (XA40) 

Den fjerde generation af Toyota RAV4, blev startskuddet på modellens introduktion til Toyotas fuldt Hybride drivlinje. Det var også i dette generationsskifte, at man fjernede reservehjulet helt, og ændrede åbningen til bagagerummet fra en dør der åbnede mod siden, til en der åbnede vertikalt. Både den for- og firehjulstrukne udgave blev tilbudt med den nye hybrid drivlinje. 

Femte generation (XA50) 

Den nyeste generation af Toyota RAV4, byder på et helt nyt design, nye motorvarianter, ny generation af Toyota Safety Sense og en masse teknologiske detaljer sikrer køreglæden. En yderst populær model på det danske marked, da bilen passer ind i den stigende efterspørgsel på SUV'er, der byder på bedre udsyn og højere siddeposition. Den nye Toyota RAV4 er også den første RAV4 der blev tilbudt som Plug-in Hybrid, efter at Toyotas fokus på hybrid teknologien kun har været stigende. 

 

Toyota RAV4 Slideshow 1900X1069
Toyota RAV4 Slideshow 1900X1069 2
Toyota RAV4 Slideshow 1900X1069 3
Toyota RAV4 Slideshow 1900X1069 4
Toyota RAV4 Slideshow 1900X1069 5

Toyota RAV4 fakta

 Produktion 1994 - 
   
Karosseri 3-dørs SUV
5-dørs SUV
3-dørs SUV med kanvastag
   
Motor

Benzin
Diesel
Hybrid
Plug-in Hybrid

 

 

Gearkasse

5-trins manuel
6-trins manuel
4-trins automatisk
5-trins automatisk
6-trins automatisk
6-trins automatisk (eCVT)
7-trins automatisk (CVT-i)
8-trins automatisk (Direct shift)

 

Toyota RAV4 Service, reparation og udstyrspriser

RAV4 er kendt for at være pålidelig, men det ændre ikke på, at man har brug for et værksted når der skal laves service og diverse reparationer. For at få RAV4 til at være en trofast ven i mange år, skal den have det regelmæssige serviceeftersyn ved hver 15.000 km eller ved hvert år.

Mange tidligere RAV4 modeller holder i mange år, ved regelmæssigt vedligehold.

Få tjekket op på hvad et stort og lille service koster, en reparation eller hvis du ønsker priser på ekstraudstyr som f.eks. hjul og dæk til din RAV4, ved at tage kontakt til et bilhus nær dig. Vi har samlet alle Toyota forhandlere i oversigten lige her.  

Se brugte RAV4 på lager

En brugt Toyota RAV er det perfekte valg uanset om den er nyere brugt eller godt brugt. En RAV4 er nemlig en fantastisk bil i mange år frem.