Alt om Toyota Corolla

Corolla mellemklasse bil, fås både som Hatchback og Touring Sports (Stationcar), og kan fås som Hybrid

Toyota Corolla har plads til hele familien. Corolla har i tidligere generationer været meget elsket i Danmark, og da Corolla 2019 kom til Danmark blev der for alvor skubbet gang i salget af bilen igen. Corolla kan fås både som Hatchback eller Touring Sports (Stationcar), har 5 døre, og har seler til 5 personer. Corolla Stationcar har ekstra meget bagagerumsplads, som gør det nemt at have barnevogne, kufferter og storindkøb i bilen.

Der er ikke stor forskel på Corolla Benzin og Corolla Hybrid udover den brændstofeffektive hybridteknologi, som giver dig automatgear som standard og en lav grøn ejerafgift. 

Fordele og ulemper

Fordele:

  • God plads på bagsæderne
  • Meget udstyr for pengene
  • Fås som Hybrid
  • Højt sikkerhedsniveau 
  • Stort baggagerum (Specielt på Stationcar)
  • Benzin må trække 1.300 kg m. bremser

Ulemper:

  • Hybrid må trække 450 kg m. bremser

Toyota Corolla har meget udstyr og Toyota Safety Sense som standardudstyr

1/1

Corolla facelift og modelskift

Corolla har været en af verdens bedst sælgende Toyota modeller siden første generation kom på markedet. Den udgik dog tilbage i tiden og blev erstattet af Toyota Auris, men nu er den tilbage i et flot og moderne facelift. 

Corolla 2019

1/1

Toyota Corolla Service, reparation og udstyrspriser

Corolla er en bil lavet til at blive kørt, derfor skal den også på værksted når der skal laves service og diverse reparationer. For at få Corolla til at være en trofast ven i mange år, skal den have det regelmæssige serviceeftersyn ved hver 15.000 km eller ved hvert år.

Få tjekket op på hvad et stort og lille service koster, en reparation eller hvis du ønsker priser på ekstraudstyr som f.eks. hjul og dæk til din Corolla, ved at tage kontakt til et bilhus nær dig. Vi har samlet 23 Toyota forhandlere i oversigten lige her.  

Få tilbud og priser
hos et værksted nær dig. 

Ny Toyota

Skriv til et Bilhus

Bliv ringet op af et Bilhus

Find dit bilhus