Alt om Toyota Yaris

Yaris er en minibil. På trods af det er Yaris en sand favorit i Danmark grundet sin pålidelighed, sit smarte design og høje sikkerhedsniveau

Toyota Yaris er en meget praktisk minibil og har været en sand favorit herhjemme i lang tid. Den fås i 5 dørs udgave, med plads til fire personer. På trods af ordet "mini" så er den ganske rummelig, og selv på bagsæderne er der fint med plads. Der er god plads i bagagerummet, hvor man fint kan have en lille barnevogn, eller sit indkøb. Yaris har ry for at være en utroligt pålidelig og sikker bil på grund af sikkerhedssystemet: Toyota Safety Sense.

Yaris har både kunne fås som benzin og Hybrid, hvilket har gjort den yderst brændstofeffektiv og givet den en lav grøn ejerafgift. 

Fordele og ulemper

Fordele:

  • Lav grøn ejerafgift & god brændstoføkonomi (Specielt som Hybrid) 
  • Rummelig kabine
  • Fås som Hybrid
  • Højt sikkerhedsniveau 

Ulemper:

  • Kan trække 450 kg. m. bremser

Yaris er yderst pålidelig og har høj kørekomfort

1/1

Yaris facelift og modelskift

Yaris har været i Danmark i flere generationer, og hver gang har Toyota sørger for at Yaris har haft den førende teknologi. 

Med 2017 generationen af Yaris blev det muligt at få Yaris som Hybrid, med et blev Yaris også Danmarks Favorit Hybridbil og en af de mest solgte Toyota'er i Danmark. Yaris har også siden 2017 været brugt af Toyota til at bygge Rally biler, se f.eks. Yaris GRMN og GR Yaris.

Yaris 2020

Yaris 2017

Yaris 2014

Yaris 2010

1/1

Toyota Yaris Service, reparation og udstyrspriser

Yaris er kendt for at være pålidelig, men det ændre ikke på, at man har brug for et værksted når der skal laves service og diverse reparationer. For at få Yaris til at være en trofast ven i mange år, skal den have det regelmæssige serviceeftersyn ved hver 15.000 km eller ved hvert år.

Mange tidligere Yaris modeller holder i mange år, ved regelmæssigt vedligehold.

Få tjekket op på hvad et stort og lille service koster, en reparation eller hvis du ønsker priser på ekstraudstyr som f.eks. hjul og dæk til din Yaris, ved at tage kontakt til et bilhus nær dig. Vi har samlet 23 Toyota forhandlere i oversigten lige her.  

Få tilbud og priser
hos et værksted nær dig. 

Ny Toyota

Skriv til et Bilhus

Bliv ringet op af et Bilhus

Find dit bilhus