Smartphone integration i bilen med Android Auto

Android Auto tilkobler din bil og dig gennem Android Auto Appen, som tillader dig at benytte Google Maps, foretage opkald, få læst beskeder og meget mere

Android Auto er en simpel måde at benytte de mest velkendte apps du har på din smartphone til bilens skærm. 

Android Auto spejler din mobilskærm på din bilskærm, og en simpel brugerflade gør det nemt at bruge så du kan holde fokus på vejen.
Så har du alle dine funktioner og APP´s fra din mobil når du kører bil: Maps, Musik, Telefoni, Stemmestyring osv.

Android Auto er lavet af Google, og kan bruges på Android telefoner med version 10.0 eller over, læs mere her. Dog kan den installeres "uden om" Google play systemet, det kræver at ukendte kilder på enheden tillades, og man derefter installerer APK filen. Se her hvordan FDM fortæller det gøres. 

Toyota:
  • Der afventes fortsat endelig lancering for Android Auto i Toyotas nyeste modeller, indtil videre er den eneste model der fuldt understøtter Android Auto den nye Yaris 2020. 
    Læs mere om Android Auto her

Vil du bruge din GPS fra telefonen, er der for android-brugere med softwareopdatering 10.0 nu en løsning:

I den nyeste version af Android, Android 10, er Android Auto en fast del af styresystemet. Dermed behøver du ikke længere downloade Android auto appen. 

Hvis du allerede benytter dig af android auto appen, skal du intet gøre. Hvis du allerede har benyttet dig af FDM's løsning med en APK-fil, så har din Android-telefon allerede fundet ud af, at appen er installeret. Har du ikke brugt Android Auto før, jamen så skal du kun gøre et simpelt trin:

- Tilknyt din telefon til bilen, enten via bluetooth eller USB. 

!OBS! Bemærk at det ikke er sikkert, at din telefon har android 10. Er din telefon købt før september 2019, har du højst sandsynligt ikke Android 10. Du kan tjekke i din telefons indstillinger, hvilken version af Android, den kører. 

Find bilhus / værksted tæt på dig

Få en prisvurdering af din byttebil

Se et stort udvalg af brugte biler

Læs alt om aktuelle nye bilmodeller