En anhængerboks er den perfekte erstatning for en tagboks

En anhængerboks giver lav lastehøjde og ikke vindmodstand.

Køb en genial bagageboks, som giver dig lav lastehøjde, ikke vindmodstand som tagboks, og ikke koster ekstra ved f.eks. Storebælt- og Øresundsbroerne. Du kan også køre i p-kældre uden bekymring, og normale hastighedsbegrænsninger kan overholdes.

I takt med et stigende marked af minibiler, som ofte er ideelle i dagligdagen til de fleste, opstår der et kapacitetsbehov, når den står på weekend eller ferieture i bil. En anhængerboks monteres på anhængertrækket, det tager ikke mere end 30 sekunder! Nogle bagagebokse er inklusive transporthjul, så man kan håndtere den alene. Selve monteringen på bilen foregår med et integreret håndtag, som desuden er aflåselig. Det er muligt at komme i bilens bagagerum selv med boksen monteret og fyldt op, en smart tiltfunktion giver nem adgang til bagagerummet.  En anhængerboks kan rumme op til 300 liter, og må laste omkring 50 kg, og har har integrerede baglygter  Kan leveres med stik til både 7 pol- og 13 polet anhængerstik.

Boksen vil ofte skygge for nummerpladen, så kunder skal henvende sig til Skat og få en ekstra rekvireret.

OBS - vær opmærksom på om bilen har udstødningsafgang højt oppe, såfremt den har dette bør man montere en metalplade på boksen.