Bluetooth i bilen 

Du behøver ikke have apps som Apple Carplay eller Android auto for at kunne høre musik eller snakke i telefon i bilen. Det kræver bare at bilen har bluetooth. 

Har din bil bluetooth tilkobling så behøver du ikke fancy apps eller andet for at tilkoble din telefon. Oftest skal du dog være opmærksom på, at du ikke kan benytte dig af bilens systemer til at styre hverken musik eller telefon, det kræver, at du er i berøring med din telefon. Derfor anbefales, det at du anskaffer dig en holder til din telefon.

Gennem bilens indstillingssystem vælger du bluetooth og derefter enten "tilføj", "parring" og/eller "tilkobling" af enhed/telefon. Du skal have bluetooth slået til på din telefon, og derefter vælge din telefons navn i bilens display. Bilen vil derefter sende en anmodning til dit device, som du skal godkende. Efter det vil bilen automatisk tilkoble sig telefonen hvis telefonen har bluetooth slået til og er i nærheden. 

For at spille musik skal du vælge en anden "source" end radio, usb m.m. den skulle gerne hedde "bluetooth" eller "telefon", hvorefter du kan afspille musik. 

Find bilhus / værksted tæt på dig

Få en prisvurdering af din byttebil

Se et stort udvalg af brugte biler

Læs alt om aktuelle nye bilmodeller