El-sidespejle

El-sidespejle kan reguleres elektronisk inde fra bilen i stedet for manuelt, det gør det nemmere og mere sikkert, at få bedre syn i bilen.

Dine sidespejle er et utroligt vigtigt redskab for din sikkerhed, hvis du ikke kan se igennem sidespejlene mister du en væstenlig del af dit udsyn. Mister du derfor sidespejlet eller glasset knækker, er det utrolig vigtigt at du får det skiftet eller repareret hos et værksted. Kontakt et værksted i Danmark her hvis du har brug for rådgivning. 

El sidespejle er en standard i langt de fleste biler, dog kan man tilkøbe komfortable ekstraudstyr til sidespejlet. F.eks. kan du tilkøbe el sidespejle med varme. Varmen gør at spejlglasset bliver af diset samt afdugget på sidespejlets spejlglas. Det er også muligt at tilkøbe El sidespejle med folde-effekt, som er en effektiv i tæt trafikerede områder eller hvor ofte parkere tæt med andre bilister, da man kan undgå at sidespejlet bliver kørt/revet/falder af ved et uheld. Det mest populære er blind-vinkel-alarmen i dit sidespejl. Du vil have enten en trekant, bil eller andet mærkat ude for enden af dit sidespejl, som vil lyse enten gult eller rødt, hvis der passere en anden bilist i din blinde vinkel. Dette er en utrolig smart foranstaltning ved manøvre som overhaling eller krydsende trafik, hvor cykler og fodgængere kan gå over. Husk dog altid at være opmærksom på trafikken omkring dig og ikke kun stole på udstyret. 

Find bilhus / værksted tæt på dig

Få en prisvurdering af din byttebil

Se et stort udvalg af brugte biler

Læs alt om aktuelle nye bilmodeller