Din kopholder er uundværlig hvis du er en af de her personer

Løber du også ud af døren om morgenen og drikker din morgenkaffe, så har du brug for en kopholder i bilen.

Tager du ofte morgenkaffen med når du løber ud af døren om morgenen, eller har du bare tit noget drikkebart ved hånden, er en kopholder i bilen uundværlig. Den sikre at din kaffekop ikke er vælter rundt i bilen eller, at du med besvær skal forsøge at balancere koppen på sædet eller i værste tilfælde i hånden! Det kan hurtigt blive farligt, at drikke kaffen i bilen hvis fokus fra vejen pludseligt bliver flyttet. 

Derfor hvis du er en af dem der tager morgenkaffen med ud i bilen om morgenen, så er du helt klart en af dem der har behov for at din bil har en kaffekop! 

Hvis du har børn der også drikker i bilen.

Hvis du har børn, der oftest skal have en tår vand, juice eller andet, så har du brug for kopholdere. Tænk hvis du laver en hård opbremsning og juicen pludseligt er spildt ud over hele sædet!

Hvis du er den der drikker varme drikke i bilen.

Undervurder ikke en kopholder, det kan hurtigt blive farligt hvis du spilder en varm drik udover dig selv eller andre. I værste tilfælde flytter du fokus så meget fra vejen, at det kan ende med en ulykke. En kopholder sørger altid for, at du kan stille drikken fra dig og ikke skal balancere den på enten sædet, i hånden eller mellem lårene (ja, det ved vi godt i gør!)

Hvis du drikker farverige drikke i bilen - som du ikke vil spilde på dine sæder!

Farverige drikke som juice, smoothie on-the-go eller noget helt tredje kan efterlade forfærdelige pletter på dine sæder, og det kan virkelig blive en sur dag hvis du spilder det allerede fra morgenstunden. 

De fleste biler har kopholdere, men de passer kun til en standard kop - medmindre det er en af de smarte, som kan udvides efter behov. Selvom det lyder underligt, burde du tage dine normale kaffekopper eller to-go kop med ud næste gang du skal prøve en bil, det kan hurtigt blive irriterende hvis lige præcis den bil du køber, ikke har plads til din kop. 

Find bilhus / værksted tæt på dig

Få en prisvurdering af din byttebil

Se et stort udvalg af brugte biler

Læs alt om aktuelle nye bilmodeller