NORLYS ladeløsning gennem Toyota

Toyota ladeløsning der sikrer markedets bedste EV-oplevelse

Toyota har lavet et særligt partnerskab med NORLYS, der virkelig sætter vores gæster i centrum og giver os mulighed for at sikre den bedste EV-oplevelse.

NORLYS er den perfekte partner, der har et indgående kendskab til håndtering og salg af ladebokse til privatkunder i hele Danmark. Kundetilfredshed og kvalitet er  nøgleordene i partnerskabet, og vi er sikre på at vi sammen med NORLYS får markedets mest tilfredse EV-kunder.

Fordele:

  • Betal efter forbrug på opladning
  • Mulighed for el månedsafregning*
  • Køb eller lej din ladeboks
  • VIP adgang til kundeservice 24/7
  • Overblik på elforbrug i Mit Norlys
  • Ingen binding
  • Ladeboks i god kvalitet (leje eller køb)

*Har du allerede en elftale hos Norlys, får du endnu flere fordele. Kontakt Norlys for mere information.

Du lader nemt din bil op med ladeboksen fra NORLYS

Opladningen starter automatisk, så snart du sætter dit ladekabel i bilen. Du kan også vælge at starte opladningen med dit ladekort eller direkte fra appen Norlys Opladning.

"Lille, kraftig og intelligent ladeboks i høj kvalitet"
Ladeboksen, der følger med vores ladeløsning er en fiks lille sag. Faktisk er den en af de mindste på markedet og kan oplade langt de fleste elbilmodeller på markedet - uanset om den kører på ren el eller er en hybrid.

Support fast track for Toyota 87101544

www.norlys.dk
Norlys forsyner over 1 million adresser i Danmark med elektricitet og internet – både i byerne og på den yderste markvej.
Med 800.000 andelshavere, cirka 1,6 millioner kundeforhold og 3.500 medarbejdere er Nordlys Danmarks største energi- og telekoncern.
Norlys ejer Netselskabet N1 og har hovedsæde i Silkeborg samt lokationer i blandt andet Aarhus, Aalborg, Esbjerg og København.

#Ladeboks (leje eller køb) #Opladning på farten #APP (samarbejde med Monta) #eMobility