Smart Entry & Start-system (Nøglefri betjening)

Nøglefri adgang, omtalt som Toyota Smart Entry, giver chauffører mulighed for at komme ind i deres køretøjer uden brug af en nøgle.

Toyotas avancerede Smart Entry System giver dig mulighed for at låse og låse dørene op og  starte motoren, blot ved at bære nøglen et sted på kroppen og ikke nødvendigvis i hånden. Systemet bruger trådløs teknologi til at "genkende", når både nøglen og køretøjet er tæt på hinanden. Så længe nøglen er tæt på din Toyota, kan du gøre følgende:

  • Lås og oplås køretøjets fordøre.
  • Lås og oplås køretøjets bagdøre.
  • Start motoren og kør en tur.
  • Hvis nøglen er i din lomme, og du f.eks. vil låse førerdøren op, skal du blot tage fat i dørhåndtaget. Sensoren på selve håndtaget registrerer nøglen, uanset om den er i din lomme eller i en håndtaske.

Når nøglen registreres som værende inde i køretøjet, kan din motor startes på blot et par sekunder. Alt du skal gøre er at trykke på bremsen og "Start/Stop"-knappen på konsollen, og motoren starter op.

Der medfølger også et sikkerhedssystem, der gør det umuligt at låse din bil med dine nøgler inde. Hvis du tilfældigvis glemmer din nøgle indeni, og du prøver at trykke på "Lås"-knappen på din dørs håndtag, vil en advarsel automatisk give dig besked om, at nøglen stadig er inde i bilen. Du vil ikke kunne låse dine døre, før du henter den. Dette er blot én ting mindre, du skal bekymre dig om, og et ekstra lag af bekvemmelighed, der kun følger med at eje en Toyota.

Find bilhus / værksted tæt på dig

Få en prisvurdering af din byttebil

Se et stort udvalg af brugte biler

Læs alt om aktuelle nye bilmodeller