Toyota Yaris 2014 kunne også fås som VAN

Skarpt udseende, fornyet interiør og opgraderede køreegenskaber

TOYOTA YARIS 2014. Facelift udvendig, fornyet interiør og opgraderede køreegenskaber. Flere motorer inklusive hybrid.

Ny Toyota Yaris med mere stil og indhold
Det ydre design er frisket kraftigt op, interiøret markant forbedret og køreegenskaberne opgraderet i en grad, så den nye Yaris igen melder sig på banen som en af de mest attraktive i klassen.

Den populære Yaris følger i sporet på den nye AYGO. Med et nyt og mere dramatisk design adskiller den nye Yaris sig nemlig fra de fleste biler i klassen.

Toyotas kendetegnende design med det nedadvendte frontgab får på den nye Yaris en ekstra dimension. Diagonale linjer løber samtidig fra Toyota logoet i midten af fronten ud mod forlygterne og danner dermed et kryds, som også er kendetegnende ved den nye AYGO.

Bagtil giver nydesignede LED-baglygter den nye Yaris et endnu mere stilfuldt udtryk og efterlader sammen med det integrerede udstødningsrør i kofangeren indtrykket af en bil i meget bedre balance.

Inde i kabinen er der arbejdet hårdt på at gøre opholdet til en endnu større fornøjelse inspireret af vigtig feedback fra kunderne. Man har således især fokuseret på tre nøgleområder - heriblandt at øge følelsen af rummelighed og dynamik, øge den oplevede kvalitet i kabinen samt at give mulighed for selv at vælge farver og udstyr.

Ændret undervogn
Den nye Yaris har fået ændret undervognen for at bedre komforten og ikke mindst bilens køreegenskaber. Motorprogrammet byder fortsat på de brændstoføkonomiske 1.0 og 1.3-liters benzinmotorer samt den kraftige 1.4-liters dieselmotor, og som kronen på værket vil den nye Yaris fortsat kunne fås med 1.5-liters hybridmotor, der i den nuværende Yaris i gennemsnit kører op til 30,3 km/l ved bykørsel.

Yaris er i Danmark en af Toyotas absolut mest populære biler kun overgået af den mindre Toyota Aygo. I 2013 blev der indregistreret over 3.000 Toyota Yaris, mens Yaris året før var den bedst sælgende i sin klasse i Danmark.

Her er alle genveje omkring Toyota Yaris 2014 - 2017

Beregn byttepris på din bil her

Toyota Yaris Van 2014 - 2017

TOYOTA YARIS I NY version er klar til lancering efter sommerferien. Facelift udvendig, fornyet interiør og opgraderede køreegenskaber. Flere motorer inklusive hybrid.

En ny Toyota Yaris ser dagens lys efter sommerferien. Det ydre design er frisket kraftigt op, interiøret markant forbedret og køreegenskaberne opgraderet i en grad, så den nye Yaris igen melder sig på banen som en af de mest attraktive i klassen.'

Når Toyota introducerer den nye Yaris efter sommerferien, følger den populære bil i sporet på den nye AYGO, der lander i Danmark til juni. Med et nyt og mere dramatisk design adskiller den nye Yaris sig nemlig fra de fleste biler i klassen.

Yaris Van 2014 For Hvid Venstre 2 Fritlagt 2 848X430
Yaris Van 2014 Bag Hvid Venstre Fritlagt 848X430
Yaris Van 2014 Side Hvid 2 Fritlagt 848X430
Yaris Van 2014 Bag Hvid Varereum 2 Fritlagt 848X430

Yaris Specifikationer