Reservedele & Tilbehør til biler

Overvejer du ekstraudstyr, tilbehør eller mangler du reservedele til din bil? Der er altid et stort udvalg af reservedele, udstyr og tilbehør på lager. 

Nyt udstyr, reservedele eller tilbehør til din bil?

Bilhusene har et stort udvalg af forskelligt udstyr og tilbehør der passer til din Toyota. Skulle du have en varevogn og mangler udstyr til den, har de også tilbehør og reservedele til Toyota erhverv. Du har derfor den største mulighed for at finde hvad du mangler hos en af vores bilhuse. 

Hvorfor er det altid bedst at bruge originale reservedele?

Det er enkelt: Kun dem, der har udtænkt, designet og bygget din bil, kender den helt til bunds.
Originale reservedele er resultatet af et konstant engagement i forskning og udvikling af innovative teknologier.
Derefter er de genstand for strenge inspektioner fra det øjeblik, de designes, til de går i produktion, for at sikre pålidelighed, komfort, ydeevne og sikkerhed.

De har alt fra vinduesviskere, mobilholdere til koblinger og bremseskiver. 

Reservedelskvaliteter

Anvendelse af forskellige reservedels kvaliteter
  • Originale reservedele (OE kvalitet), er ens med de reservedele, som bilen er født med. Bilens fabriksgaranti og kulancemulighed bibeholdes derfor. 
  • OSP reservedele er originale reservedele, der kommer direkte fra den producent, der leverer til bilfabrikkerne (OSP kvalitet). Bilens fabriksgaranti bibeholdes.
  • I de tilfælde, hvor der ikke er andre kvaliteter end uoriginale (MQSP kvalitet).

Kvalitetsbeskrivelser reservedele:

OE: Originale reservedele (Original Equipment) fra bilproducenter f.eks. Toyota eller Toyota Optifit 

OSP: (Original Spare Part) (Original reservedel) Reservedele fra fabrikker der leverer til bilproducenter f.eks. Bosch, Hella, Denso, eller fabrik der kan dokumentere samme kvalitet.
Også kaldet OEM (Original Equipment Manufacturer) www.wikipedia.org/wiki/OEM

MQSP: (Matching Quality Spare Parts) (Uoriginal reservedel) Reservedele fra fabrikker der ikke leverer til bilproducenter.

Bliv ringet op af reservedele

Skriv til os hvis du har spørgsmål eller en efterspørgsel

Find en reservedels afdeling nær dig

Uoriginale reservedele til bilen?

På internettet og på markedet generelt findes mange tilbud om køb af reservedele eller serviceindgreb. I nogle tilfælde, bruges disse tilbud uoriginale reservedele, såsom bremseklodser og bremseskiver, filtre, remme og vandpumpe, koblinger og viskerblade. Mange benytter sig af uoriginale reservedele fordi det er en billigere løsning, dog skal man være opmærksom på, at der kan forekomme tvivlsomme produkter imellem.

De autoriserede Toyota værksteder ønsker, at sælge og montere originale reservedele, da de er ens med de reservedele, som bilen er født med. Dermed bibeholdes Bilens fabriksgaranti og kulancemulighed. Kunderne kan dog have andre ønsker til kvalitet eller pris, og de har ingen problemer med at levere andre reservedels kvaliteter. I den proces kan kunderne hos værkstederne forvente, at de bliver rådgivet loyalt om forskelle i kvalitet og pris. I de tilfælde, hvor der ønskes en anden kvalitet eller en billigere pris, så sælger og monterer værkstederne også gerne OSP reservedele. Det er originale reservedele, der kommer direkte fra den producent, der leverer til bilfabrikkerne. Bilens fabriksgaranti bibeholdes derfor også.

I de tilfælde, hvor der ikke er andre kvaliteter end uoriginale, eller kunden specifikt ønsker dette, sælges og monteres disse også. Kunden har købelovens reklamationsbetingelser på disse reservedele hos værkstederne

Hvad er risikoen ved at bruge uoriginale reservedele?
  • Bilens integritet: En dårlig kvalitet på en reservedel kan beskadige andre dele i bilen. Et pirat-fremstillet oliefilter kan for eksempel forårsage problemer i motorens smøresystem og medføre beskadigelse af selve motoren.
  • Bilsyn bestås ikke: Hvis reservedelen ikke opfylder fabrikantens foreskrifter, er det muligt, at bilen ikke kommer igennem bilsynet.

Bestil værkstedstid

Skriv til et værksted

Bliv ringet op af et værksted

Find dit bilhus