Toyota service og reparationsaftale - Fast pris i HELE perioden!

Ingen uforudsete udgifter, du betaler et fast månedligt beløb i stedet for at betale ved hvert service eller reparation.

Med en service og reparationsaftale til din Toyota behøver du ikke at spekulere over uventede regninger

At tegne en serviceaftale til din bil er altid en god ide, uanset hvilken bil du køber. Det gode ved en serviceaftale er, at du ikke skal op med store summer af penge, hvis din bil pludselig skal have skiftet lidt mere under et service. Du betaler en fast månedlig ydelse, som er udregnet efter hvilken model du har, og hvor meget du kører om året. 

En serviceaftale giver dig derfor en økonomisk sikkerhed ved at have en bil, da du ikke skal være bekymret hvis du pludselig skal på værksted hvis en lampe lyser. Det har du nemlig sikret dig imod ved at tilkøbe en serviceaftale. En anden fordel ved en serviceaftale er, at du altid er sikret reservedele af bedste kvalitet og uddannede Toyota teknikere. 

Der er forskellige måder at skrue en serviceaftale sammen på, og dermed også forskel i indhold og pris, skriv til et værksted i nærheden af dig her og få flere oplysninger og priser.

Bestil værkstedstid

Skriv til et værksted

Bliv ringet op af et værksted

Find dit bilhus