Toyota serviceaftale

En serviceaftale til din Toyota er en god investering i din Toyota i mange år og sikre dig mod uforudsete udgifter i forbindelse med en bil. 

At tegne en serviceaftale til din bil er altid en god ide, uanset hvilken bil du køber. Det gode ved en serviceaftale er, at du ikke skal op med store summer af penge, hvis din bil pludselig skal have skiftet lidt mere under et service, end man havde håbet på. Du betaler en fast månedlig ydelse, som er udregnet efter hvilken model du har og hvor meget du kører om året. 

En serviceaftale giver dig derfor en økonomisk sikkerhed ved at have en bil, da du ikke skal være bekymret hvis du pludselig skal på værksted hvis en lampe lyser. Det har du nemlig sikret dig imod ved at tilkøbe en serviceaftale. En anden fordel ved en serviceaftale er også, at du altid er sikret reservedele af bedste kvalitet og uddannede Toyota teknikere, da du altid med en serviceaftale skal til et autoriseret værksted. 

En serviceaftale på en Toyota kan tegnes indtil en Toyota er 6 år, men gælder kun indtil bilen er 6 år. Det anbefales derfor ikke at tegne en serviceaftale til din Toyota, hvis den er ældre end 5 år. Serviceaftalen gennem Toyota dækker alle serviceeftersyn og uforudsete reparationer der kunne forekomme, som følge af almen slidtage.

 

Bestil værkstedstid

Skriv til et værksted

Bliv ringet op af et værksted

Find dit bilhus