Vejhjælp gennem Toyota 

Toyota vejhjælp er en specialdesignet løsning til Toyota biler

Få din Toyota Serviceret hos et autoriseret Toyota værksted og få gratis vejhjælp i 48 europæiske lande.

Din Toyota er i gode hænder gennem Toyota Vejhjælp! 

Toyota Vejhjælp hjælper dig på stedet, og hvis det ikke lykkedes så bugseres bilen til et autoriseret Toyota-værksted.

Toyota Vejhjælp hjælper dig hvis du har haft:

  • Et haveri* 
  • En ulykke
  • En punktering
  • Et fladt batteri
  • Hvis du løber tør eller har låst dig selv ude
  • Hvis du har brug for fritrækning (Gælder kun DK) 

Har du brug for hjælp og er dækket?

Når du er i Danmark ring: 80 60 66 68

Når du er i udlandet ring: +45 70 27 26 62

*Havari er, når bilen ikke er i stand til at køre ved egen kraft.
Hvad inkluderes ved Toyota vejhjælp? 

✓ Gratis bugsering ved havari, som ikke kan repareres på stedet, til valgfrit Toyota værksted.

✓ Toyota dækker op til 630 kr ved opbevaring af bilen andre steder end på værksted.

✓ Hjælp og rådgivning: Toyota Vejhjælp, hjælper dig med juridisk hjælp eller almindelig rådgivning i forhold til stjålen bil, skade m.m.

✓ Når du skal hente bilen: Hvis værkstedet der reparere din bil ligger mere end 50 km fra dig, så bestiller og betaler Toyota Vejhjælp en en-vejs togbillet. 

✓ Flyt på hotel: Der betales hotelværelser til dig og dine medpassagerer i op til 4 nætter til en pris af maks DKK 940 pr. person pr. døgn. Udgifter til mad, telefonsamtaler og lignende dækkes ikke.

✓ Udlejningsbil til rådighed: Hvis du foretrækker en udlejningsbil, sørger Toyota Vejhjælp for en tilsvarende bil, mens bilen repareres, dog i maks. 3 arbejdsdage. Udlejningsbil forudsætter, at bilen er blevet bugseret.

✓ Fortsæt din rejse: Bestiller og betaler togbilletter til fører og passagerer, så det er muligt enten at rejse hjem eller fortsætte til rejsemålet, forudsat dette ligger inden for dækningsområdet, og at det ikke bliver dyrere end hjemtransport. 

✓ Vi sørger for reservedele:  Toyota Vejhjælp skaffer og sender delene til det lokale værksted. Hvis udgiften til selve reservedelene ikke er dækket af producentens garanti på bilen, skal de betales af bilens ejer.

✓ Chaufførservice: Hvis føreren under rejse i udlandet bliver syg, og ingen af passagererne kan køre, tilbyder Toyota Vejhjælp en erstatningschauffør enten til det oprindelige rejsemål inden for dækningsområdet eller til hjemadressen. Bilejeren dækker selv alle øvrige omkostninger ud over erstatningschaufføren.

✓ Hjemtransport af bilen: Såfremt det ikke er muligt at få bilen i køreklar og sikker stand, sørger Toyota Vejhjælp for transport af bilen til nærmeste Toyota-værksted i Danmark. 

✓ Fritrækning: Hvis du er kørt fast i Danmark, så trækker Toyota Vejhjælp dig fri, uden omkostninger (gælder kun offentlig vej).

Toyota Vejhjælp er også kaldet EuroCare

Hvordan får jeg Toyota vejhjælp?  

Vejhjælp igennem Toyota gælder af et år ad gangen, og forlænges ved hvert serviceeftersyn du har haft ved et Autoriseret Toyota værksted. 

Du vil være dækket i hele Europa gennem Toyota vejhjælp.*

Ved behov for hjælp, rykker Toyota vejhjælp ud. Hvis det kan lade sig gøre, så vil den nødvendige reparation finde sted med det samme og hvis reparationsomkostningerne er lavere end omkostningerne ved bugsering. Ellers vil din bil blive bugseret til et autoriseret Toyota værksted. 

*I visse lande gælder der sær-regler på motorveje og tunnel/broanlæg. Her kan man ved henvendelse blive bedt om at benytte nødtelefoner langs motorvej/broanlæg. Når køretøjet er udenfor motorvej/broanlæg, vil Toyota Vejhjælp overtage hjælpen. Fx franske motorveje og Øresundsbroen.

Bestil værkstedstid

Skriv til et værksted

Bliv ringet op af et værksted

Find dit bilhus