Autohallen - Holbæk

Adresse

Autohallen - Holbæk
Tåstruphøj 1
4300 Holbæk

Åbningstider

Autoriseret Toyota forhandler & værksted

Se mere her www.autohallen.net/afdelinger/holbaek

I dag er Autohallen Toyota et moderne og innovativt bilhus med afdelinger i både Slagelse, Kalundborg og Holbæk. Ret unikt for branchen har Autohallen Toyota et væld af trofaste og stabile medarbejdere, der har været en del af ”rejsen” gennem rigtig mange år. Autohallens kerneværdier ligger derfor dybt forankret i hver enkelt medarbejder. Gæstfri - Energisk - Troværdig

Autohallen er din bilforhandler i Holbæk, med et bredt udvalg af nye og brugte biler fra Toyota

Søger du en smart økonomisk bybil, en praktisk familiebil, eller en stærk SUV / Firehjulstrækker - så kom til Autohallen i Holbæk. Autohallen er din Toyota bilforhandler i Holbæk. Vi er en af mange bilforhandlere i Holbæk, men vi gør alt for at du vælger os. Hos Autohallen er du vores gæst. Vi ønsker at opbygge langvarige relationer, gennem godt håndværk og god rådgivning - uanset om du er interesseret i en ny eller brugt bil, eller om du vil besøge vores Toyota autoriserede værksted. Hos os kan vi garantere at du altid føler dig tryg. Er du i tvivl om din faktura, så kan du altid spørge vores kompetente medarbejdere i bilsalg eller på værkstedet. Vi gør en ære i at være transparente i handlen. Hos Autohallen kan du følge med i hele processen. Sælgerne viser dig gerne skærmen mens de udregner tilbud til dig, og besvarer alle dine spørgsmål under hele processen. Vores værkførere kontakter dig altid, hvis der opdages noget uforudset i forbindelse med et service, før de laver det. Det er vores garanti for at du altid kan føle dig tryg hos Autohallen.
Vi er stolt Toyota forhandler, og lever op til de høje krav som Toyota stiller. Vi kan tilbyde et bredt udvalg af nye biler i Holbæk, og du går ikke forgæves hvis du også leder efter en brugt Toyota, vi har altid et stort udvalg af brugte biler til salg. Skal du af med din gamle bil? Så laver vi gerne en byttehandel, uanset mærke og giver dig en god byttepris.

På vores værksted kan du være sikker på at få den bedste service. Vores værksted er autoriseret Toyota værksted. Du kan derfor altid være sikker på at Autohallen er din autoforhandler i Holbæk, som kan tage sig godt af din bil, når den skal på værksted.

AUTOHALLEN er Toyota Holbæk.