Forvent fremragende service på værkstederne

Du er garanteret kvalitet og optimal service på alle værksteder.

Alle værksteder tilbyder forskellige services og ydelser til din bil. Men den vigtigste grund til hvorfor du skal ind på værksted, er fordi din bil skal serviceres eller repareres. Det er vigtigt for din og andres sikkerhed, at du tager bilen til et værksted jævnligt, som kan tjekke at alle sikkerhedsforanstaltninger på bilen er som de skal være. 

Overvejer du en serviceaftale til din bil? 

At tegne en serviceaftale til din bil er altid en god ide, uanset hvilken bil du køber.

Du kan undgå frygten for uventede værkstedsregninger, hvis din bil skal have repareret eller skiftet noget uventet. Du betaler en fast månedlig ydelse, som er udregnet efter hvilken model du har og hvor meget du kører om året. 

Læs om serviceaftaler her. 

Ved du hvorfor og hvornår din bil skal til syn?

Din bil skal til syn for at tjekke af alle sikkerhedsforanstaltninger og sikkerhedsdele på din bil fungere korrekt og efter anvisningerne. 

Når du derfor bliver indkaldt til syn og får din bil tjekket i en synshal, betyder det at du køre rundt i en bil, som er sikker at køre i ud fra dens stand. Det bliver selvfølgelig vigtigere, som en bil bliver ældre, at sikre sig at sikkerheden i bilen stadig fungerer. Du kan risikere at bilen bliver sendt på værksted, hvis den ikke opfylder lovkravene for syn, derfor er det en god ide at få din bil tjekket ved et værksted inden syn. 

Bestil værkstedstid

Skriv til et værksted

Bliv ringet op af et værksted

Find dit bilhus