Funktioner som dine sæder i bilen kan have 

Sæderne i bilen kan faktisk have utrolig mange smarte funktioner, som gør det meget mere praktisk og komfortabelt, at have en bil. 

Elektrisk justerbare sæder

Ofte i biler i premium-klassen har elektriske justerbare sæder som standard, det er den ultimative luksus for rigtig mange, som bruger mange timer hver dag i bilen. 

Der findes mange forskellige elektriske justerbare funktioner. Nogen biler giver muligheden for at sædet kan rykkes frem og tilbage, eller ændres i højden. Andre har, som på billedet, mange andre komfortable muligheder hvor man kan justere næsten alle sædets funktioner. Dette kan inkludere f.eks. lændestøtte og nakkestøtte, som giver den ultimative komfort.

Højdejustérbare forsæder

Højdejusterbare forsæder gør det muligt at justere sædets højde, så den passer til dig. Det skaber en ekstra komfort for føreren og passageren, så man sidder godt. Det er vigtigt at kunne justere højden på sædet, hvis du f.eks. enten er højere eller lavere end gennemsnittet. Da sædehøjden kan have betydning for dit udsyn i bilen. 

De fleste biler justere man sædehøjden på sædets yderside, enten med en lille stang, som man "pumper" for, at komme højere op, eller som man løfter op, for at få få sædet ned i en lavere position. Nogen biler i en højere prisklasse har endda muligheden for, at man elektrisk kan justere højden. 

System.NullReferenceException: Objektreferencen er ikke indstillet til en forekomst af et objekt.
  ved Umbraco.Web.PublishedContentExtensions.GetPropertyValue[T](IPublishedContent content, String alias)
  ved ASP._Page_app_plugins_biltorvet_web_umbraco_grideditors_image_views_grideditor_renderer_cshtml.Execute() i D:\Websites\DDB_Portal\app_plugins\biltorvet.web.umbraco.grideditors.image\views\grideditor.renderer.cshtml:linje 22
  ved System.Web.WebPages.WebPageBase.ExecutePageHierarchy()
  ved System.Web.Mvc.WebViewPage.ExecutePageHierarchy()
  ved System.Web.WebPages.WebPageBase.ExecutePageHierarchy(WebPageContext pageContext, TextWriter writer, WebPageRenderingBase startPage)
  ved System.Web.Mvc.RazorView.RenderView(ViewContext viewContext, TextWriter writer, Object instance)
  ved System.Web.Mvc.BuildManagerCompiledView.Render(ViewContext viewContext, TextWriter writer)
  ved Umbraco.Core.Profiling.ProfilingView.Render(ViewContext viewContext, TextWriter writer)
  ved System.Web.Mvc.HtmlHelper.RenderPartialInternal(String partialViewName, ViewDataDictionary viewData, Object model, TextWriter writer, ViewEngineCollection viewEngineCollection)
  ved System.Web.Mvc.Html.PartialExtensions.Partial(HtmlHelper htmlHelper, String partialViewName, Object model, ViewDataDictionary viewData)
  ved System.Web.Mvc.Html.PartialExtensions.Partial(HtmlHelper htmlHelper, String partialViewName, Object model)
  ved ASP._Page_Views_Partials_grid_editors_base_cshtml.Execute() i D:\Websites\DDB_Portal\Views\Partials\grid\editors\base.cshtml:linje 20
Varme i sæderne

Sædevarme er den ultimative luksus i bilen, når det er vinter og koldt er der intet værre end, at sætte sig ud i en kold bil. Med sædevarme kan du selv vælge hvornår du ønsker, at have lidt ekstra varme på kroppen. Sædet bliver opvarmet, ved varmelegemer i sædet, som giver en dejlig varme. 

Sædevarme kan derudover også hjælpe, hvis du har smerter i lænd og ryg, da varmen kan være med til at lændre smerter. 

Splitbagsæder

Et splitbagsæde betyder, at bagsæderne er skilte fra hinanden og dermed er separate sæder. Med et splitbagsæde er det derfor muligt, at ligge bagsædet i den ene side af bilen ned, mens det andet bliver stående. Det kan være utroligt praktisk hvis man er flere personer i bilen, og skal have plads til lange objekter eller mere plads. 

Find bilhus / værksted tæt på dig

Få en prisvurdering af din byttebil

Se et stort udvalg af brugte biler

Læs alt om aktuelle nye bilmodeller