Der sker utrolig meget i bilbranchen disse år 

Klimaforandringer og den nye politiske agenda, sætter rammerne for Bilproducenterne, som skal indrette sig og skabe produkter, der er tilpasset sig en næsten emissionsfri fremtid. Udviklingen er allerede begyndt for mange år tilbage, men med den ekstra opmærksomhed der er kommet på klimaforandringerne og bilbranchens del i den, kan danskerne forvente en udskiftning i bilparken de næste par år. Vi skal vænne os til, at det bliver normalt at se hybrid, el-biler og måske endda brintbiler i bybilledet og på landevejene. Bilproducenterne vil præsentere os for helt nye mobilitetsprojekter, som vi aldrig har set før, og som vil ændre vores verden som f.eks. fremtidens emissionsfrie og forureningsfrie by.
Danskerne er allerede blevet præsenteret for AI (kunstig intelligens) og selvkørende biler, samtidig er vores nuværende biler så smarte at de selv kan stoppe og genkende fodgængere, cyklister og andre køretøjer. Vores biler kan endda kommunikere med hinanden og dig og hvis der skulle ske et uheld, kan de fleste biler i dag selv melde uheldet til alarmcentralen. 

Vores verden er i rivende udvikling og det samme er bilmærkernes, følg med og vær opdateret på de seneste nyheder fra Toyota.