Toyota Professional mobilitetsløsninger til virksomheder

Find din næste erhvervsbil hos Toyota Professional. 

Toyota Professional er valget til en erhvervsdrivende der ønsker en robust og loyal samarbejdspartner i mange år. Toyota Professional har et udvalg af biler der passer til dig og din virksomhed, der strækker sig fra personbiler som van, pickups, SUV´s, firhjulstrækker og varevogne. Store dele af programmet byder både på Hybrid-, benzin- og dieselmotorer.

Alle bilhuse hos Det Digitale Bilhus er specialister i erhvervsbiler, og er en samarbejdspartner der kan levere den service og backup, som en vognpark konstant kræver - og som kan finde de rigtige løsninger til mange forskellige transportopgaver. 

Vi er eksperter i leasingaftaler, opbygninger og serviceaftaler.

Toyota Hybrid som erhvervsbil

Vælg en Hybridbil fra Toyota til din virksomhed. Udvalget er stort, CO2-udledningen, beskatningsgrundlaget og brændstofforbruget er lavt! Toyota har udviklet Hybridbiler siden 1997, og har derfor mange års erfaring og teknisk know-how, som sikrer dig høj kvalitet, og endnu mere pålidelighed i din erhvervsbil.

Taxa med elektrificeret drivlinje og drivlinjegaranti

Der er mange fordele ved at bruge Toyota til taxikørsel, som chauffør er du med til at bidrage til en renere luft i byerne med færre sundhedsskadelige partikler, samt være med til, at mindske udskillelsen af CO2 i atmosfæren. Og så er det fordelagtigt for dig som vognmand grundet den forbedrede brændstoføkonomi og lavere drift omkostninger

Slip for en masse bøvl, med en Toyota Serviceaftale

Undgå dyre værkstedsregninger og uoverskuelige fakturaer. Med en Toyota Serviceaftale betaler du månedligt for en serviceaftale som dækker dine behov og ønsker, så du skal undgå at fumle med værksteds fakturaer efter hvert serviceeftersyn. Beløbet dækker både alle eftersyn og uforudsete reparationer, som følge af slid.

Med Toyota serviceaftale får du økonomisk overblik og en ekstra sikkerhed mod uforudsete udgifter. Og fordi du passer godt på din Toyota, kan du samtidig se frem til en højere brugtbilspris den dag, du skiller dig af med den.

Du kan tegne en serviceaftale indtil bilen er maks. 6 år gammel, det anbefales dog ikke, da løbetiden for en serviceaftale gælder indtil bilen er 6 år. Det anbefales derfor, at få tegnet en serviceaftale så tidligt som muligt, og senest når bilen er 5 år. 

Se Toyota Professional biler

Skriv til et bilhus

Bliv ringet op af et bilhus

Se alle bilhuse