Scroll ned til: Genveje | Galleri | Udstyr | KampagnerVideo |

Ny Yaris Cross på vej

Den nye Toyota Yaris Cross er en kompakt SUV med et lækkert design

Den nye Yaris Cross er længere, bredere og højere med en større frihøjde, end den almindelige Yaris. Derudover har den nye Yaris Cross den nyeste fjerde generations Hybridteknologi, og kan fås med intelligent firehjulstræk. I bilen får du en høj siddeposition, intuitive styreegenskaber, og naturligvis, kan du vælge Yaris Cross som Hybrid.

Den nye Yaris Cross er blevet designet af Toyotas europæiske designteam, som har haft adskillige grundige fokusinterviews med borgere over hele Europa, for at kunne få grundlaget til det smarte design og bilens praktiske egenskaber. 

Læs nyheden om Adventure, og Premier Edition udgaverne

Hvornår sker hvad?

 • 9. april 2021 - Reservationsmulighed online åbner
 • 14. maj 2021 - Forsalg starter
 • 25. juni 2021 - Publicering af full line up
 • Oktober 2021 - Premiere i Danmark

Du kan nu reservere den nye Yaris Cross, og blive en af de første der får den!

Det er først til mølle (der er 100 biler til hele landet) Klik på knappen herunder.

Du skal logge på med dit MyT login (eller lave et). Det er Premier Edition varianten der kan reserveres. Du skal vælge farve ved reservation, og når du har udført reservationen kontakter vi dig. Reservation kan udføres fra 9. april til 14. maj 2021. Se Betingelser og vilkår her

Fordele ved Toyota Hybrid

Ledningsfri kørsel
Forbedret brændstoffektivitet
Automatgear er standard
10 års garanti på hybridbatteriet
Lav CO2 udledning
Hybrid siden 1997

Se billeder af Toyota Yaris Cross i mediegalleriet

1/1

Udstyrsniveauer

Adventure
 • Beskyttende underskjold både foran og ved bagkofangere
 • Kabinen med piano sorte detaljer
 • Specielle sæder i læderlook
 • rat og automatgearsvælger i ægte læder
Premier Edition

Baseret på Adventure

 • 18" alufælge
 • Lædersæder
 • Elektrisk bagklap med håndfri betjening
 • Head-up display
 • Bi-tone og metallak
*Der tages forbehold for fejl og mangler.

Intelligent firehjulstræk og højt sikkerhedsniveau

På den nye Yaris Cross kommer med muligheden, for at tilvælge et intelligent firehjulstræk. Firehjulstrækket tilbyder ekstra stabilitet og trækkraft i daglig kørsel under dårlige forhold og på overflader med nedsat vejgreb. Et elektrisk system, der er mere kompakt, og som vejer mindre end de mekaniske systemer, hjælper det intelligente, firehjulstrukne system i den nye Yaris Cross med at opnå et bedre brændstofforbrug og lavere CO2-udledning i forhold til konkurrenterne. Når bilen sætter i gang og under acceleration dirigerer systemet drejningsmomentet til bagakslen. Under normal kørsel benytter Yaris Cross sig udelukkende af forhjulstrækket, men ved dårlige forhold på vejen som fx våde brosten, ved skybrud, snedækkede veje eller i sand slår det intelligente firehjulstræk automatisk til.

Den nye Yaris Cross kommer selvfølgelig som standard med anden generation af Toyota Safety Sense.

Ny 3-cylindrede hybridmotor

Den nye Yaris Cross kommer med Toyotas nyudviklede trecylindrede 1.5-liters hybridmotor med 116 hestekræfter, som for første gang blev præsenteret i den nye Yaris. Groft sagt har Toyota taget deres firecylindrede 2.0-liters og 2.5-liters hybridmotorer fra henholdsvis Corolla, C-HR, RAV4 og Camry og fjernet en cylinder. Faktisk mønstrer motoren verdens hurtigste forbrændingshastighed, hvilket fører til et stort drejningsmoment ved lave omdrejninger og et lavt brændstofforbrug. Et avanceret balancemodul hjælper samtidig med at reducere motorstøj og vibrationer. Hvilket resultere i en termisk effektivitet på op til 40%, som er bedre end langt de fleste dieselmotorer. 

Betingelser og vilkår for Toyotas online reservation

1 INTRODUKTION
Online reservation sikrer dig muligheden for at komme først i køen for bestilling af en TOYOTA YARIS CROSS, men er ikke obligatorisk. Du kan altid henvende dig til en autoriseret forhandler for at købe en TOYOTA YARIS CROSS, selvom du ikke har gennemført en reservation.
1.2 Du har mulighed for at gennemføre reservationen i henhold til disse vilkår i en periode (”Reservationsperioden”). Efter den nævnte Reservationsperiode er udløbet, eller så snart antallet af tilgængelige biler er reserveret, alt efter hvad der kommer først, vil der ikke være mulighed for foretage yderligere online reservationer eller bookninger af TOYOTA YARIS CROSS i 2021.
1.3 I forbindelse med disse vilkår henviser "Toyota", "vi", "vores" eller "os" til Toyota Danmark A/S, Dynamovej 10, 2860 Søborg, Denmark.

2 RESERVATION
2.1 Du kan foretage reservationen fra 9. april 2021.
2.2 Der kan kun gennemføres én reservation pr. person.
2.3 Din reservation giver dig ret til at være en prioriteret kunde når TOYOTA YARIS CROSS-modellen lanceres i 2021 i Danmark i perioden fra 9. april til 14. maj 2021.
2.4 At du er en prioriteret kunde betyder, at du derefter har en garanti for, at du vil være i stand til at bestille en TOYOTA YARIS CROSS gennem din autoriserede Toyota-forhandler efter eget valg, hvis du i øvrigt opfylder gældende vilkår for køb af en TOYOTA YARIS CROSS.
2.5 Reservationer accepteres efter "først til mølle-princippet" så længe TOYOTA YARIS CROSS er tilgængelig for reservationer i 2021. Så snart den samlede disponible mængde TOYOTA YARIS er reserveret, vil det ikke være muligt at foretage yderligere reservationer i 2021.
2.6 Efter modtagelse af din reservation vil dit navn blive inkluderet på vores reservationsliste for bestilling af TOYOTA YARIS CROSS i 2021, og du modtager herefter bekræftelse på e-mail om, at dit navn er medtaget på reservationslisten.
2.7 Din reservation: (i) udgør ikke en købsordre på en TOYOTA YARIS CROSS eller en aftale med os og/eller en autoriseret Toyota-forhandler om at sælge dig en TOYOTA YARIS CROSS; (ii) udgør ikke en forpligtelse for os eller en autoriseret forhandler til at sælge dig en TOYOTA YARIS CROSS, til at acceptere købstilbud eller til at yde eller acceptere finansiering i forbindelse med salg heraf til dig; og (iii) giver dig ingen garanti for at modtage, eller nogen forpligtelse for os og/eller en autoriseret Toyota-forhandler til at levere, en TOYOTA YARIS CROSS til dig.
2.8 Det er alene en købsaftale underskrevet af dig og en af vores autoriserede Toyota-forhandlere - efter dig eget valg - der regulerer dit eventuelle køb af en TOYOTA YARIS CROSS.
2.9 Eventuelt farvevalg ved gennemførsel af reservationen kan ikke garanteres og bekræftes først ved endelig indgåelse af købsaftalen hos din for-handler.
2.10 Efter udløb af Reservationsperioden udløber din reservation automatisk uden yderligere meddelelse eller advarsel til dig og uden at du behøver at give os nogen meddelelse eller advarsel. Alle reservationer udløber automatisk den 14. maj 2021 klokken 18:00.
2.11 Din reservation kan ikke overdrages eller overføres til andre.

3 BRUG AF DINE PERSONLIGE DATA:
3.1 Ved at foretage din reservation som beskrevet ovenfor, accepterer du at være underlagt og overholde personpolitikken relateret til vores brug af dine persondata som specificeret på https://www.toyota.dk/privatlivspolitik.json