Toyota giver bud på fremtidens fleksible mobilitet

Pressemeddelelse fra Toyota Danmark 18. oktober 2023

Nyhederne står for tiden nærmest i kø fra Toyota her inden åbningen af Japan Mobility Show i næste uge. En af nyhederne på Toyotas udstillingsstand er det fuldt elektriske køretøj, KAYOIBAKO, der er koncernens bud på fremtidens fleksible mobilitet, som gør det muligt at leve det liv, man ønsker, hvor som helst og når som helst. KAYOIBAKO understøtter Toyotas filosofi om at levere mobilitet for alle.

Toyota byder i næste uge velkommen på sin udstillingsstand ved Japan Mobility Show under temaet "Let's Change the Future of Cars - Find Your Future" - eller på dansk "lad os ændre fremtidens biler - find din fremtid".

På udstillingen i den japanske hovedstad Tokyo står flere fuldt elektriske produkter og konceptmodeller klar og støtter op om den grundlæggende strategi fra verdens største mobilitetskoncern om "Ever Better Mobility for All" - stadig bedre mobilitet for alle. Toyota mener, at bevægelsesfrihed er essentielt for et mangfoldigt og inkluderende samfund.

En af konceptmodellerne er det fuldt elektriske køretøj, KAYOIBAKO, der er en mulitifunktionel og fleksibel mobilitetsløsning, som kan opfylde en lang række behov for både private og virksomheder.

Ordet kayoibako refererer til konfigurerbare fragt containere, der kan skræddersys og tilpasses efter behov med udskiftelige indsatser og derpå benyttes til sikker og effektiv transport af varer og produkter. Toyota beskriver KAYOIBAKO som et nyt kompakt rumkoncept, der repræsenterer fremtidens mobilitet.

Det fuldt elektriske køretøj kan således bruges til alt fra kommercielle opgaver i logistikkæden til transport af mindre varer eller last mile delivery (den sidste kilometers transport), som mobil butik med tilpassede hylder eller som shuttlebus. Alt sammen som en integreret del af intelligente netværk og tilsluttede systemer.

KAYOIBAKO kan også bruges privat og tilpasses let den enkeltes behov og ønsker. Designet giver også lettere og bedre tilgængelighed for kørestolsbrugere. Det vil endda være muligt for kørestolsbrugere selv at sidde bag rattet.

Japan Mobility Show åbner 26. oktober og løber frem til 5. november.