Fiat elbiler (BEV)

Den første 100% elektriske elbil fra Fiat er den nye Fiat 500e, som allerede sætter en høj standard for fremtidige elbiler fra Fiat

Fiat 500 er påbegyndt en større elektrificering af deres brand, startende med de nye Fiat 500 Hybrider og den nye Fiat 500e (BEV). Den nye 100% elektriske Fiat 500 sætter baren højt for hvad vi kan forvente af fremtidige elektriske modeller. Den nye model har blandt andet en imponerende rækkevidde, udstyrsniveau og teknologi der er på niveau med dyrere og mere ekstravagante bilmærker, samt et komplet udvalg af ladeløsninger til hjemmet og når man er ude. 

Fiat Elbiler (BEV)

Fiats elbil er første skridt for Fiat ind i at overgå til et elektrificeret brand. Fiat 500e lever op til de højeste standarder som en elbil kan få i dag.

Fordele og ulemper ved Fiat elbiler

Fordele
  • Rækkevidde op til 400* 
  • Acceleration og deceleration med én pedal
  • Batteriet genoplades ved deceleration
  • Mange lademuligheder med forskellige stik
  • Lav grøn ejerafgift
  • Høj gensalgsværdi 
*afhængig af model og batteri
Ulemper
  • Ikke mulighed for træk
  • Lille udvalg af modeller
*Kan tilkøbe hurtige lademuligheder

Imponerende rækkevidde

Den elektriske 500 vil have en rækkevidde på op til 320 km, det er blandt de bedste i segmentet. I byområder, hvor man ofte sænker farten eller bremser, vil batteriet blive genopladt, så der vil bilens rækkevidde blive endnu længere. Den er perfekt til byen, hvor ren bykørsel på 50-60 km/t vil give en imponerende rækkevidde på op til 400 km. Vælger man en helt unik "Sherpa" tilstand vil det intelligente system tage kontrol over forskellige funktioner i bilen, som f.eks. mobilopladning, klimaanlæg, fartgrænser og acceleration for at spare energi til længere ture. 

* Rækkevidden kan variere og er afhængig af forskellige faktorer og bilens konfiguration som f.eks. personlig kørestil, udstyr, rutens karakteristika, udvendig temperatur, varme / aircondition, præ-konditionering og batteriets tilstand. 

Komplet udvalg af ladeløsninger

Fiat anbefaler flere mulige ladeløsninger, f.eks. Easy Wallbox™, et hjemme opladningssystem, der kan tilsluttes en normal hjem stikkontakt. ENGIE EPS udviklede dette udelukkende til FCA, og det vil blive markedsført af Mopar i Europa. Det er en enkel, tilgængelig "plug-and-charge" løsning, der let kan administreres via Bluetooth, så du kan stabilisere din energibelastning ved at oplade din 500e  derhjemme med op til 3 kW opladningseffekt, uden behov for indgriben fra kvalificeret personale. Modellen leveres også med et Mode 3-kabel til opladning fra det offentlige net.

I samarbejde med HomeCharge tilbyder Fiat en smart, nem og økonomisk ladeløsning til dit hjem – helt uden
binding. Du ejer din egen ladeboks og betaler for eget strømforbrug. Og det betaler sig, særligt hvis du lader mest
derhjemme. Prøv evt. prissammenligneren på www.homecharge.dk

Fiat samarbejder også med Clever, så du kan få ubegrænset adgang til Clevers ladenetværk, og samtidigt lade bilen alt
det du vil på ladeboksen hjemme for en fast månedlig pris.

Ny Fiat

Skriv til et Bilhus

Bliv ringet op af et Bilhus

Find dit Bilhus